Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
Våra öppettider 10:00 - 18:00 Mån-Fre 10:00 - 16:00 Lördagar 11:00 - 16:00 Söndagar
Kontakta oss Klicka här

Med ett leende hjälper vi dig

Babyringen grundades 2001 och är en välsorterad butik med ett brett urval av barnartiklar från olika kvalitétsmärken. Vi har en väldigt stor och lång erfarenhet inom barnvagnsbranschen och är alltid snabba med att uppdatera vårt sortiment när nyheter kommer ut på marknaden. Vi vet hur viktigt det är med mycket valmöjligheter i dagens samhälle och erbjuder därför våra kunder mängder av olika produkter, i olika färger, med olika funktioner.

 

Vår kunniga personal guidar dig genom vårt produktsortiment och kan utifrån sin erfarenhet samt utbildning rekommendera rätt produkt som passar just dig och dina önskemål.

 

 

En unik sak med Babyringen är att vi har egen verkstad där vi ger din barnvagn den allra bästa servicen. Om du köpt din vagn på Babyringen så är du är alltid garanterad en lånevagn då du lämnar in din vagn hos oss, så du behöver aldrig oroa dig över att vara utan vagn! Du kan självklart även lämna in en vagn köpt i annan butik. Vi lagar dock endast vagnar från de märken vi säljer i vår butik.

 

Ta del av vårt utbud här på hemsidan, låt dig inspireras och besök sedan vår 1300 kvm stora butik på Hornyxegatan i Malmö.

Hos oss hittar du allt för din baby och de mindre barnen.

Välkomna!